Van Dijk Houten Landbouwmechanisatie - Fendt

   Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie BV

  Beusichemseweg 33A
  3997 MH Houten
  Tel. +31 30 6377877

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  kuilhapper redrock

  Merk:
  Type: redrock
  Beschikbaarheid: direct

  redrock allround 160-85 kuilhapper, bj 2017, euro aansluiting ( ook leverbaar met de gewenste aansluiting ), blokinhoud 1.10m3, max. opening 85cm, werkbreedte 160cm, 2 cilinders, gewicht 765kg, de allround is voorzien van een gesloten bodemplaat i.p.v. de normale tanden, hierdoor is het mogelijk losse componenten, zoals bijvoorbeeld bierbostel of krachtvoer, ook gras en mais te snijden. Dit alles met één dezelfde machine zonder dat er bijvoorbeeld een aparte bak in de machine gemonteerd moet worden. vooral bij het lader van een voermengwagen geeft dit een enorme tijdwinst. 

  machine is enkele keren gebruikt en verkeerd nog in nieuwstaat!

  Waarborg

  Verkochte machines zullen bij ons in de werkplaats geheel naar wens van de klant klaar gemaakt worden, door geschoold en opgeleid personeel. Machines kunnen naar wens worden aangepast of voorzien worden van een gecertificeerd veiligheidskeurmerk com/vca.

  Voor het inbouwen van startblokkeersysteem, carkits, navigatie, radio’s, achteruitkijkcamera’s enzovoorts kunt u ook bij ons terecht.

  Voor storing onderweg zijn wij voorzien van een geheel ingerichte servicewagen waarbij wij reparaties onderweg of bij u thuis kunnen verzorgen.

  Om u te kunnen waarborgen van een goed werkende trekker, kunnen wij deze testen op ons Shell keuringsstation met vermogen tester.