Van Dijk Houten Landbouwmechanisatie - Fendt

   Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie BV

  Beusichemseweg 33A
  3997 MH Houten
  Tel. +31 30 6377877

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  kiepwagen pronar

  Merk:
  Type: pronar kiepwagen 8t
  Beschikbaarheid: direct

  Pronar t679-4 kiepwagen, bj2021, 8.5 ton laadvermogen, bakinhoud 4.5 m3, verlichting, hydraulische en lucht remsysteem.

  Gronddumper PRONAR T679 / 4M is een gronddumper gekenmerkt door een laag eigen gewicht en een laadbak gemaakt van twee gebogen, 4 mm dikke metalen platen. De solide en lichtgewicht constructie is ideaal voor dienstverleners die werkzaamheden uitvoeren in parken, tuinen of andere openbare aanbestedingen. Allereerst is de trailer onvervangbaar op boerderijen, grindgroeven, steenfabrieken, bouwbedrijven – bij de aanleg van wegen, bruggen en gebouwen. Het laadvermogen van 8,5 ton, vier haken aan de binnenkant en de bevestigingsbox maken het laden en vervoeren van een kleine graafmachine en ander zwaar materiaal en materieel mogelijk.

  vraag ons vrijblijvend naar de vele scherpe mogelijkheden op financiering.

  Waarborg

  Verkochte machines zullen bij ons in de werkplaats geheel naar wens van de klant klaar gemaakt worden, door geschoold en opgeleid personeel. Machines kunnen naar wens worden aangepast of voorzien worden van een gecertificeerd veiligheidskeurmerk com/vca.

  Voor het inbouwen van startblokkeersysteem, carkits, navigatie, radio’s, achteruitkijkcamera’s enzovoorts kunt u ook bij ons terecht.

  Voor storing onderweg zijn wij voorzien van een geheel ingerichte servicewagen waarbij wij reparaties onderweg of bij u thuis kunnen verzorgen.

  Om u te kunnen waarborgen van een goed werkende trekker, kunnen wij deze testen op ons Shell keuringsstation met vermogen tester.