Van Dijk Houten Landbouwmechanisatie - Fendt

   Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie BV

  Beusichemseweg 33A
  3997 MH Houten
  Tel. +31 30 6377877

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  manege rijbakvlakker

  Merk:
  Type: manegerijbakvlakker
  Beschikbaarheid: direct

  manege rijbakvlakker, nieuw, werkbreedte 200cm en 240cm, driepunt aansluiting, verstelbare aandrukrol, naloopinrichting, verstelbare springveren, verstelbare werkdiepte, de naloopinrichting zorgt er voor dat de vlakker de tractor volgt en het zand in de bocht niet naar de zijkant word geschoven. met de rij springveren wordt de toplaag goed los gemaakt waarna 2 messen de grond egaliseren en deze door de achterrol word aangedrukt. de springveren hebben een verstelbare werkdiepte en zijn daardoor dus ook ideaal voor bodems met een toevoeging. 

  prijs 200cm € 1995,-

  prijs 240cm € 2395,-

  verzending behoort tot de mogelijkheden

  Waarborg

  Verkochte machines zullen bij ons in de werkplaats geheel naar wens van de klant klaar gemaakt worden, door geschoold en opgeleid personeel. Machines kunnen naar wens worden aangepast of voorzien worden van een gecertificeerd veiligheidskeurmerk com/vca.

  Voor het inbouwen van startblokkeersysteem, carkits, navigatie, radio’s, achteruitkijkcamera’s enzovoorts kunt u ook bij ons terecht.

  Voor storing onderweg zijn wij voorzien van een geheel ingerichte servicewagen waarbij wij reparaties onderweg of bij u thuis kunnen verzorgen.

  Om u te kunnen waarborgen van een goed werkende trekker, kunnen wij deze testen op ons Shell keuringsstation met vermogen tester.