Van Dijk Houten Landbouwmechanisatie - Fendt

   Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie BV

  Beusichemseweg 33A
  3997 MH Houten
  Tel. +31 30 6377877

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  cirkelmaaier

  Merk:
  Type: cirkelmaaier
  Beschikbaarheid: direct

  nieuwe cirkelmaaier, 120/150/180cm met 3 messen en driepuntaansluiting, voorzien van een zeer solide overbrenging, zwaar gelagerde maaimeshouders met centrale smeersysteem en vier brede zwenkwielen met smeernippls en veerdemping, achterlozing, maaihoogte instelling, aftakkas, zeer nette afwerking en jaar fabrieksgarantie, vanaf 950,- euro ex btw

  Waarborg

  Verkochte machines zullen bij ons in de werkplaats geheel naar wens van de klant klaar gemaakt worden, door geschoold en opgeleid personeel. Machines kunnen naar wens worden aangepast of voorzien worden van een gecertificeerd veiligheidskeurmerk com/vca.

  Voor het inbouwen van startblokkeersysteem, carkits, navigatie, radio’s, achteruitkijkcamera’s enzovoorts kunt u ook bij ons terecht.

  Voor storing onderweg zijn wij voorzien van een geheel ingerichte servicewagen waarbij wij reparaties onderweg of bij u thuis kunnen verzorgen.

  Om u te kunnen waarborgen van een goed werkende trekker, kunnen wij deze testen op ons Shell keuringsstation met vermogen tester.