Van Dijk Houten Landbouwmechanisatie - Fendt

   Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie BV

  Beusichemseweg 33A
  3997 MH Houten
  Tel. +31 30 6377877

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  motorkruiwagen

  Merk:
  Type: motorkruiwagen
  Beschikbaarheid: direct

  deze motorkruiwagen is ideaal voor de hovenier, stratenmaker, de bouw, maneges en de verhuurcentra, ook de particulier heeft klussen waar hoeveelheden van zand, grond, grind of beton verzet moet worden.

  de snelheid kan ingesteld worden tot maximaaal 6 km p/u. De kruiwagen manoeuvreert gemakkelijk wanneer met weinig fysieke kracht het gewicht van de achterwielen wordt afgehaald.

  hierdoor ontstaat er differentiële werking. Met een klim van 30 graden heeft de wheel-barrow geen moeite.

  werkbreedte van de machine is 90cm, capaciteit 425kg/285 liter, motor honda gxv 5.5pk, 3 versnelling vooruit en 1 versnelling achteruit, gewicht 195kg

  machine is ook te voorzien van verhogingsborden, vlaklaadplatform, speciaal oprij-frame voor containervulling, sneeuschuif

   

  Waarborg

  Verkochte machines zullen bij ons in de werkplaats geheel naar wens van de klant klaar gemaakt worden, door geschoold en opgeleid personeel. Machines kunnen naar wens worden aangepast of voorzien worden van een gecertificeerd veiligheidskeurmerk com/vca.

  Voor het inbouwen van startblokkeersysteem, carkits, navigatie, radio’s, achteruitkijkcamera’s enzovoorts kunt u ook bij ons terecht.

  Voor storing onderweg zijn wij voorzien van een geheel ingerichte servicewagen waarbij wij reparaties onderweg of bij u thuis kunnen verzorgen.

  Om u te kunnen waarborgen van een goed werkende trekker, kunnen wij deze testen op ons Shell keuringsstation met vermogen tester.