Van Dijk Houten Landbouwmechanisatie - Fendt

   Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie BV

  Beusichemseweg 33A
  3997 MH Houten
  Tel. +31 30 6377877

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  Reparatie

  afbeelding ringsleutel

  Bij Van Dijk Houten kunt u alle reparaties aan uw land- en tuinbouwmachines laten uitvoeren. Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste technieken en gereedschappen om probleemloos reparaties uit te voeren. Ons personeel volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste technische en technologische ontwikkelingen.

   

   

  Maatwerk

  afbeelding maatwerk

  De monteurs van Van Dijk Houten zijn in de goed uitgeruste werkplaats in staat om maatwerk aan trekkers en machines te verrichten. Zo kunnen trekkers en werktuigen geheel naar wens aangepast worden.

  Keuring

  testen en keuring trekker

  Om u te kunnen verzekeren van een veilige en goed werkende trekker, kunnen wij hem testen op ons Shell keuringsstation met vermogen tester. Van Dijk Houten beschikt over een eigen keuringsstation. De gediplomeerde keurmeesters hebben een ruime ervaring en routine met de keuringen van tractoren en machines. Daardoor worden keuringen snel en efficiënt uitgevoerd.

  Onderdelen

  onderdelen banden

  Van Dijk Houten levert onderdelen voor ruim twintig gerenommeerde merken trekkers. Vanuit ons magazijn zijn veel onderdelen uit voorraad leverbaar. Gaat het om een specifiek onderdeel dat niet voorradig is, dan kan het besteld worden.

  Service

  service bestelbus

  Als u een acute storing heeft, dan komen de monteurs van Van Dijk Houten dezelfde dag nog naar u toe met een volledig ingerichte servicewagen. Indien mogelijk wordt de machine ter plekke gerepareerd. Kan dit niet, dan wordt vervoer naar de werkplaats geregeld. Na reparatie wordt de machine weer bij u afgeleverd.