De diensten die Van Dijk biedt

Met de techniek van onze machines en de expertise van onze monteurs zijn wij in staat een knap staaltje maatwerk te leveren. Het komt nog wel eens voor dat de fabrikant van een machine een bepaalde wens of bewerking niet kan leveren, in dit geval duiken wij onze werkplaats in en kunnen wij daar wél iets betekenen voor u. Ook voor reguliere reparatie of onderhoudsbeurten bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u geen tijd om uw machine langs te brengen? Dan halen wij hem op en leveren wij hem ook weer af. Hoeft uw machine alleen maar gekeurd te worden of voorzien te worden van een APK, wij regelen het allemaal! Zelfs als uw machine op locatie defect gaat komen wij u uit de brand helpen. Wij nemen onderdelen mee vanuit ons magazijn of bestellen de benodigde onderdelen direct zodat u weer snel verder kunt!

Reparatie & onderhoud

Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste technieken en gereedschappen om probleemloos reparaties uit te voeren. Ons personeel volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste technische en technologische ontwikkelingen.

Haal & breng service

Lukt het u niet zelf om een trekker bij ons te brengen of op te halen? Wij komen hem graag brengen op ophalen! Met onze eigen vrachtwagen zijn wij in staat om uw trekker of ander landbouwvoertuig op te halen of te brengen.

Maatwerk

De monteurs van Van Dijk Houten zijn in de goed uitgeruste werkplaats in staat om maatwerk aan trekkers en machines te verrichten. Zo kunnen trekkers en werktuigen geheel naar wens aangepast worden. Heeft u vragen over maatwerk voor uw machine? Neem gerust contact met ons op!

Keuring & APK

Om u te kunnen verzekeren van een veilige en goed werkende trekker, kunnen wij hem testen op ons Shell keuringsstation met vermogen tester. Van Dijk Houten beschikt over een eigen keuringsstation. De gediplomeerde keurmeesters hebben een ruime ervaring.

Service op locatie

Als u een acute storing heeft, dan komen de monteurs van Van Dijk Houten dezelfde dag nog naar u toe met een volledig ingerichte servicewagen. Indien mogelijk wordt de machine ter plekke gerepareerd. Kan dit niet, dan wordt vervoer naar de werkplaats geregeld.

Onderdelen

Van Dijk Houten levert onderdelen voor ruim twintig gerenommeerde merken trekkers. Vanuit ons magazijn zijn veel onderdelen uit voorraad leverbaar. Gaat het om een specifiek onderdeel dat niet voorradig is, kunnen wij het natuurlijk voor u bestellen en laten wij het weten wanneer het binnen is.