Van Dijk Houten Landbouwmechanisatie - Fendt

   Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie BV

  Beusichemseweg 33A
  3997 MH Houten
  Tel. +31 30 6377877

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  Celli

  CelliCelli is fabrikant van landbouw- machines die in bijna 60 jaar van een bescheiden producent is uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van grondbewerking- en verzorgingsmachines. Celli heeft altijd synoniem gestaan voor kwaliteit, innovatie en voor een betrouwbare commerciële partner. Inmiddels bouwde Celli meer als 200.000 units, die werden geleverd in meer dan 45 exportlanden. De machines tonen hun kunnen onder de meest uiteenlopende bodemomstandigheden.

   

  Fendt

  fendt logo 220x37Fendt is een Duits merk landbouwmachines, opgericht door de gebroeders Fendt. Het merk is opgericht in Marktoberdorf in Beieren. Fendt is begonnen met het maken van tractoren, maar tegenwoordig maken zij naast tractoren ook combines, persen, hakselaars en caravans.

   

  Gravely

  Gravely Gravely
  zero turn machines.
  Ongeëvenaarde productiviteit en duurzaamheid.
  Comfortabele maaier, goed geschikt voor alle-dag operaties.
  Eenvoudige bediening en lage onderhoudskosten.
  Rijden met een hogere snelheid, het snijden van uw maaien tijd in de helft.
  Elimineer follow-up trimmen met nul draaicirkel.

  H.S.S. boomgaardspuiten

  H.S.S. - Hol Spraying Systems H.S.S. boomgaardspuiten zijn in samenspraak met fruittelers en op basis van onze 80-jarige expertise in de fruitteeltsector ontwikkeld. De H.S.S. boomgaardspuiten zijn complete, onderhoudsarme, geluidsarme, en wendbare gewasbeschermingsmachines met een perfecte bladbedekking. Door het gebruik van een centrifugaalventilator (radiaal) in combinatie met het flexibele slangen systeem is een optimale verdeling van de spuitvloeistof zowel links/rechts van de dwarsstroom toren als van boven naar onder.

  Herder

  HerderAl meer dan 60 jaar ontwikkelt en bouwt Herder in Nederland veelzijdig inzetbare machines. Een Herder kan ingezet worden zowel aan de waterkant als langs de snelweg. Op alle moeilijk begaanbare plaatsen komt een Herder tot haar recht. Herder maakt het mogelijk te werken onder de meest extreme omstandigheden waarbij beschikt kan worden over diverse toepassingsmogelijkheden. 

  Holaras

  HolarasSinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de -holaras- machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de landbouw, akkerbouw, uienverwerking, industrie en biogas. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke opties.

  JAKO

  JakoJAKO Landbouwmachines produceert landbouwmachines, tuin en park werktuigen, kipwagens en mest en transporttanks. Sinds 1966 wordt alles door Jansen Kootwijkerbroek (JAKO) zelf ontwikkeld en geproduceerd.

  JCB

  JCBIn elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. JCB is nog altijd aan het innoveren en verlegt telkens weer de grenzen door onderzoek en ontwikkeling. Vooral op het gebied van duurzame productie, waar factoren als energiekosten en uitstoot steeds belangrijker worden op het moment van een aankoop.

  Kärcher

  KärcherKärcher is fabrikant van reinigingssystemen. Ze levert o.a. hogedrukreinigers die voldoen aan alle eisen en in de meest uiteenlopende sectoren gebruikt worden. Voor agrarische bedrijven biedt Kärcher hoogwaardige producten waarmee apparaten, voertuigen en gebouwen dagelijks gereinigd kunnen worden.

  Kioti

  KiotiKioti is de grootste Zuid Koreaanse producent van compact tractoren. Kioti produceert en ontwikkelt sinds de oprichting in 1947 machines en motoren. Sinds 1968 ontwikkeld Kioti zelfstandig tractoren. Het Europees onderdelen centrum is gevestigd in Nederland.

  Knegt

  KnegtKnegt quality tractors is ontstaan vanuit de grote vraag naar sterke, veelzijdige compact tractoren. Met 20 jaar ervaring in de agrarische en hippische sector en de samenwerking met een tractorfabrikant uit Azië is een reeks compact tractoren ontstaan. Met als standaard uitrusting: 4 wielaandrijving, lage/hoge gearing, stuurbekrachtiging, doordraaiende aftakas, meervoudige hydrauliek en Europese straattoelating.

  Lely

  LelyLely is een Nederlandse producent van landbouw- werktuigen gevestigd in Maassluis. Dit agrotechniek bedrijf produceert voornamelijk machines voor de vee-industrie, zoals voeder- en melkmachines, waaronder volautomatische melkrobots en grasmaaimachines voor weilanden.

  McCormick

  McCormickMcCormick International USA, Inc is gebouwd op meer dan 180 jaar ervaring; van 's werelds eerste praktische reaper in 1831, door een lange lijn onderscheidende tractoren die volgden. Het merk McCormick staat voor kwaliteit, vakmanschap en innovatief design. McCormick begrijpt uw behoefte, en daarom leveren ze een volledige lijn van landbouwtractoren, compact tractoren en specialiteiten.

  MultiOne

  MultiOneMultione is een multifunctionele compacte miniloader vervaardigd door CSF, de Italiaanse marktleider in deze sector met meer dan 30 jaar ervaring. Duizenden Multiones worden elke dag over de hele wereld gebruikt onder de meest ongunstige omstandigheden. Die ervaring heeft geleid tot een breed scala aan miniloaders met technische oplossingen. Dit wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van professionals.

  Peecon

  Peeters Landbouwmachines - PeeconPeeters Landbouwmachines produceert op een totale oppervlakte van 70.000 m2 duizenden machines per jaar die naar meer dan 40 landen worden geëxporteerd. In Achtmaal beschikken zij over 20.000 m2 overdekte fabrieksruimte en in Etten-Leur beschikken ze ook nog eens over 35.000 m2 overdekte fabrieksruimte. 

  Perfect

  Perfect - Van Wamel BVPerfect cirkelmaaiers, klepelmaaiers en fruitsorteermachines

  Al onze klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteermachines onderscheiden zich door kwaliteit en zijn  ontwikkeld voor de professionele gebruiker.

  Rumptstad

  RumptstadDe naam Rumptstad is al ruim 70 jaar een begrip in de Nederlandse landbouw wereld. In de afgelopen 45 jaar heeft Rumptstad zich vooral gespecialiseerd in grondbewerking. De Rumptstad wentelploegen en de Rumptstad hakenfrezen zijn hiervan de bekendste machines. Vanaf 2002 is de nadruk nog sterker op wentelploegen komen te liggen.

  Schäffer

  SchäfferSchäffer is een Duitse fabrikant van compactladers, wielladers en telescoopladers. Dit Duitse topmerk levert vermogensklassen van 15 KW (20 pk) tot 115 KW (157 pk). Inmiddels wordt er al ruim 50 jaar laders ontwikkeld voor allerlei uiteenlopende doeleinden.

   

  Schuitemaker

  SchuitemakerSchuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 90 jaar professionele landbouwmachines op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. Schuitemaker Industrial richt zich met name op een totaalpakket aan winterdienstoplossingen voor de Nederlandse markt, van zoutstrooiers tot sneeuwploegen en van opslagloodsen tot strooimanagementsystemen

  Stiga

  StigaStiga Zweden is de grootste producent van tuinmachines in Scandinavië en een van de grootste producenten in Europa. De producten variëren van kleine elektrische grasmaaiers tot benzine grasmaaiers en van hakselaars, trimmers enz. tot sneeuwschuiven en zitmaaiers die geschikt zijn voor professioneel gebruik

  Stihl

  StihlAndreas Stihl AG & Company is een producent van kettingzagen en andere tuinmachines zoals bladblazers en bosmaaiers. Het hoofdkantoor staat in Waiblingen, Baden-Württemberg in de buurt van Stuttgart. Het bedrijf werd opgericht in 1926 door Andreas Stihl, een pionier uit de beginperiode van de kettingzaag. Het bedrijf is één van de grootste producenten van kettingzagen en één van de weinigen die zelf de ketting en geleider maken.

  Still

  StillSTILL biedt wereldwijd op maat ontwikkelde interne logistieke oplossingen. realiseert een intelligent samenspel tussen vorkheftrucks, magazijntechniek, software, dienstverleningen en service.

  Trioliet

  TriolietTrioliet is een familiebedrijf dat landbouw- machines maakt in Oldenzaal. De broers Max, Fred en Kees (trio) Liet startten in 1950 hun bedrijf in Purmerend en noemden het Trioliet. In 1958 werd het door het Losserse bedrijf Mullos overgenomen. Het bedrijf kreeg een nieuwe handelsnaam: Trioliet Mullos en verhuisde naar Losser. In 1997 is het bedrijf van Losser naar Oldenzaal verhuisd.

  Van Lengerich

  BvL Van LengerichBvL produceert al 150 jaar landbouwmachines en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van voermengwagens. Zij zorgen ervoor dat elk model in de beste kwaliteit aan de klanten geleverd wordt, want deze eigenschap heeft BvL groot gemaakt.

  Vicon

  ViconVicon is onderdeel van de Noorse Kverneland Group, waarbij Vicon als merknaam wordt gevoerd voor een range landbouwwerktuigen. Vicon is aanbieder van op de praktijk toegespitste producten en diensten op het gebied van ruwvoederwinning en kunstmeststrooiers.

  Viking

  VikingVIKING ontwikkelt en produceert kwaliteitsmachines voor tuin en park zoals grasmaaiers en zitmaaiers. De tuinmachines van Viking staan bekend als de innovatieve en betrouwbare hulp voor tuin en park.

  Votex

  VotexVOTEX is een toonaangevende, internationale, industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop ten behoeve van onderhoud van openbaar groen. De moderne fabriek in Enschede produceert klepelmaaiers, zelfrijdende grasmaaiers, zuigwagens en bladblazers.

  WD2000

  WD2000WD2000 produceert alles wat nodig is om een rijbaan in perfecte conditie te houden. Ze leveren o.a. manegebodemvlakkers, hoefslagkeringsploegen en beregeningsautomaten. 

  Wifo

  WifoWIFO-Anema BV ontwikkelt en fabriceert landbouwmachines en heftruck voorzetapparatuur voor agrarische en industriële doeleinden. Het programma van WIFO-Anema BV bestaat uit een zeer uitgebreide range van machines voor agrarische en industriële toepassingen, te denken aan voorzetapparatuur, balenklemmen, cultivatoren, schuiven en nog diverse andere producten. Sinds 2012 zijn daar ook aardappel pootmachines bijgekomen.