Van Dijk Houten Landbouwmechanisatie - Fendt

   Van Dijk - Houten - Landbouwmechanisatie BV

  Beusichemseweg 33A
  3997 MH Houten
  Tel. +31 30 6377877

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  Rinus van Dijk begon in 1981 als een eensmanszaak aan de Odijkseweg in Houten. Dit was in de reparatie en verkoop van landbouwmachines. De hoofdmerken die toen gevoerd werden, waren Ford, Fiat en Zetor. In de landbouwmachines waren dat PZ, VICON, Veenhuis, JAKO, Lely etc. Van het eenmansbedrijf groeide Rinus van Dijk al gauw uit naar een bedrijf met 6 personeelsleden. Door deze groei verhuisde het bedrijf in 1985 naar een groter pand op de Beusichemseweg 7 in Houten en is daar nog steeds gevestigd. Rinus van Dijk is een begrip in Nederland en zelfs daar buiten. Onder contact ziet u hoe u Rinus van Dijk in Houten kunt bereiken.

  Rinus van Dijk staat garant voor een degelijk product en is tevens servicepunt voor deze producten. Het bedrijf voert een veelvoud aan merken en machines. De namen Vicon, Lely, Peecon en Veenhuis voeren daarbij altijd nog de hoofdtoon. De vroegere merken Ford en Fiat hebben in de loop der jaren plaats gemaakt voor de gerenommeerde merken Fendt en Kubota. Inspelend op de vraag levert Rinus van Dijk ook manege benodigdheden. Onder Merken vindt u meer informatie en een compleet overzicht van de gevoerde merken.

  Onder Occassions vindt u de inruilers van Rinus van Dijk. Op al deze occassions zit garantie en service. Onze service is uw voordeel. Rinus van Dijk beschikt over een eigen keuringsstation.

  Marcel van Dijk   Richard van Dijk

  Ook de nieuwe generatie 'Van Dijks' is werkzaam in het bedrijf. De oudste zoon Marcel houdt zich hoofdzakelijk bezig met de tractoren en landbouwmachines. Marcel is tevens keurmeester en heeft zijn VCA diploma. Zoon Richard is aanspreekpunt voor de tuinbouwmachines en tuinbouwtractoren. Beiden zijn gediplomeerde monteurs en zijn ook van de huidig stand der techniek volledig op de hoogte. In 2014 hebben de Marcel en Richard het bedrijf overgenomen van hun vader Rinus. Daarmee is voor u als klant de continuïteit en service gewaarborgd.

  Ze zetten het bedrijf voort onder de naam Van Dijk Houten.

  Van Dijk Houten