Over Van Dijk Houten

Rinus van Dijk begon in 1984 als een eensmanszaak aan de Odijkseweg in Houten. Dit was in de reparatie en verkoop van landbouwmachines. De hoofdmerken die toen gevoerd werden, waren Ford, Fiat en Zetor. In de landbouwmachines waren dat PZ, VICON, Veenhuis, JAKO, Lely etc. Van het eenmansbedrijf groeide Rinus van Dijk al gauw uit naar een bedrijf met 6 personeelsleden. Door deze groei verhuisde het bedrijf in 1985 naar een groter pand op de Beusichemseweg 7 in Houten waarbij nu de 2e generatie zich voortgezet heeft op de nieuwe locatie aan de Beusichemseweg 33a. Van Dijk is een begrip in Nederland en zelfs daar buiten. Onder contact ziet u hoe u Van Dijk in Houten kunt bereiken.

Van Dijk staat garant voor een degelijk product en is tevens servicepunt voor deze producten. Het bedrijf voert een veelvoud aan merken en machines. De namen Fendt, Kioti, Schäffer, Takeuchi en Stihl voeren daarbij altijd nog de hoofdtoon. De vroegere merken Ford en Fiat hebben in de loop der jaren plaats gemaakt voor de gerenommeerde merken. Inspelend op de vraag levert Van Dijk ook een groot aanbod manege benodigdheden. Onder ‘aanbod’ vindt u meer informatie en een compleet overzicht van de gevoerde merken.

Onder Occassions vindt u de gebruikte voorraad van Van Dijk. Al onze occassions worden volledig naar wens bedrijfsklaar geleverd met service. Ook naar specifieke wensen wordt geluisterd. Onze service is uw voordeel. 

Bekijk hier ons fantastische bedrijf waar wij trots op zijn!

Werken bij Van Dijk?

Van Dijk heeft leuke en vooral leerzame vacatures voor je! Klik op 1 van de vacatures hieronder om te checken wat bij jou past! Misschien zien we jou binnenkort bij ons terug op de zaak en drinken we een bakje koffie om te kijken of wij aan jouw eisen voldoen en natuurlijk ook andersom!